Om os

Henne og Gert ReffeltDansk Krydsord ApS er blandt de allerførste aktører i Danmark, der byder på krydsord til online løsning og print.

Vi leverer til private og til firmaer, og alle krydsordsopgaver er lavet af professionelle krydsordskonstruktører.

Vores produkter finder du på Krydsord.dk.

 

Mere end 20 års erfaring 

Dansk Krydsord ApS administreres af Hanne og Gert Reffelt, og vi har mere end 20 års erfaring indenfor vores felt.

Dette gør os ikke bare til nogle af de mest erfarne konstruktører i Danmark, det gør os også til en leverandør, der i den grad bestræber os på at levere et produkt af høj kvalitet - hver gang.

 

Lige dele avanceret krydsordsprogram og hjerteblod

Vi sætter en ære i at lave krydsordsopgaver af høj kvalitet, og du finder således med garanti aldrig en opgave, der er lavet af andre end os selv.

Ingen automatisk-genererede opgaver, ingen ferieafløsere - altid "en ægte Reffelt."

Med vores avancerede krydsordsprogram og erfaring med at udarbejde krydsordsopgaver, er vi i stand til at levere opgaver af ekstremt høj kvalitet. At de er håndlavede betyder også at du meget sjældent vil finde fejl i vores opgaver.

 

Krydsordsopgaver i 5 forskellige sværhedsgrader

Netop af den grund har vi taget det fulde skridt og leverer krydsord til hele Danmark via vores dertil oprettede platform, hjemmesiden Krydsord.dk. Her finder du krydsord i 5 forskellige sværhedsgrader, Sudoku opgaver og meget mere.

På hjemmesiden tilføres der dagligt nye opgaver, og det er derfor vores forhåbning, at du altid finder hvad du søger på hjemmesiden. Hvis ikke, så lad os endelig vide hvad der mangler, og vi vil se på det.

Vi håber du vil tage et kig forbi. 

 

Kontakt

Du kan kontakte os på nedenstående email adresse, hvor Hanne sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller tage imod ris / ros osv.

I weekender kan der gå 48 timer, mens ellers bestræber vi os altid på at besvare emails samme dag, som vi modtager dem.

Email: hanne@krydsord.dk